3 Mar 2012

Spring come quick


... the weather it's starting to change, you can feel it in the air, in people's mood and clothes, in the trees and fields, and I just can't wait for spring to arrive. I feel that my heart pumps faster, I want to read Bukowski's love poems and romanticism novels to fall in love with Byronic heroes, put on my best dress and dance all day and all of the night, while listening to some cheerful songs like the ones from Holy Ghost!, Grouplove, Juveniles, The Tapeaters or Housse de Racket that are featured on this minimix: 

Have fun everybody!
xxx

10 comments:

Alberto G. said...

^^ Awesome post ^^

Anonymous said...

cute photos

Our Youth said...

Lovely :) Especially the first and second photos and the one with the girls in the car.
xx

Saraiba said...

Otra vez te tengo que decir ¡Tu blog me inspira! Estas imagenes son una maravilla, un antídoto contra los días grises. Simplemente geniales!

irene said...

Muchísimas gracias por tu comentario! Este blog es genial y la página de facebook también. Pura inspiración artística!

Un abrazo!

Lions, Tigers and Fashion OH MY! said...

Oh I love these photos! longing for spring over here too! xoxo

Anonymous said...

Las imagenes son encantadores la n° 3,6 y 8...mis preferidas....deseo la primavera...yo aun en verano.^{

ATF said...

Spring is coming!! aunque ara ha tornat a refredar un poc, aquí està fent un vent que fa por, esperem que al bon temps no li quedi molt i en dues setmanes torni el temps del que parles, que ador, posa de molt més bon humor i en definitiva, que faci sol i calor és el que m'agrada molt molt. ja estic escoltant la sessió de djsuit i es tope 80s, ja per això me mola, hi ha una amiga que me diu, si esque te gusta más un sample ochentero que nada, ejeje es veritat ;) i que xules les fotos, la de sa matrícula mola molt, l'has de posar al tumblr pq te la pugui rebloggear i les altres com sempre, molt acertades.

tens raó, no m'en recordava però sí, quan varen sortir les fotos amb el joseph gordon levitt les dues vam dir que sería genial que treballassin junts, i ara ho faran, a veure què tal surt! per cert, com no en tenc a l'instagram ni al twitter, et mostro això per aqui: http://instagr.am/p/H83X0EKfNp/ :)

Mai said...

Love all the photos!

Sofi Mar said...

¿De verdad me he perdido todos estos posts? No los recuerdo. ¡Que mal!
¿Qué crees? Ya estoy trabajando. Pero me di un espacio jiji.

Muchas gracias por el comentario. Me da gusto que te haya agradado la obra de las Du Pre. A mi me encanta, a parte de que es super pegajosa.

Me encantan las fotos, la última en especial :D Y el mix me hizo la mañana ♥

Abrazos, seguiré echándole un vistazo.
,S.